Laddar...
Astrids vännerAstrids vänner

Våra vänner

Shoppa hållbart utifrån stil från våra stylist- och influencervänner

MEG AUDREY

Megaudrey är en fantastisk hälsoinspiratör! Hon brinner för holistisk hälsa, ger behandlingar på Oh la moon samt leder yoga- och träningsklasser. Med rötter från Australien bor hon numera med sin man och två tjejer i Stockholm. Hennes flöde på Instagram är peppande och inspirerar till ett aktivt och balanserat liv. Meg har nu rensat garderoben på vår- och sommarkläder. Kläderna går åt det moderna och bohemiska hållet och storlekarna är främst i XS-S. Välkommen in och fynda!

ISABELLE HÅWI

Isabelle Håwi är en omtyckt svensk stylist, influencer och mamma. Hon har satt ihop outfits och stylat allt ifrån artister till programledare på folkkära program som melodifestivalen och Allsång på Skansen samt Nobel banketten.

Hos oss på Astrids vänner har Isabelle samlat kläder från sitt jobb, sig själv samt urvuxna kläder från hennes två barn. Välkommen till ett rum med hög stilfaktor!

PAMELA BELLAFESTA

Pamela Bellafesta har lång erfarenhet inom modebranschen, som modebloggare, stylistjobb inom TV och som modechef på tidningarna King och Metro mode.

För Pamela är hållbarhet viktigt. Själv jobbar hon endast med kläder som hon vet fungerar, med färre plagg och en minimal färgskala. Hos oss på Astrids vänner säljer Pamela guldkorn från hennes barns garderober, plagg som hon hoppas får återälskas och vara med om nya lekfulla äventyr!

JULIA STRIDH

Julia jobbar som modestylist och kreativ konsult. Hon bor med sin man och två tjejer på Södermalm i Stockholm och bloggar på thewayweplay.se Hennes flöden är alltid inspirerande och handlar om mode, skönhet och inredning

Hos oss säljer Julia en stilsäker och cool mix av mode för barn och dam. Mycket som Julia använt i sitt jobb men också preloved från henne själv och döttrarna.

FRIDA ZETTERSTRÖM

Frida är en välkänd stylist och modeexpert som komponerar outfits och tipsar om de senaste modetrenderna. Ni har säkert sett henne på Nyhetsmorgon eller hört henne på radio. Hon är en stor inspiratör och möter livet med ett leende!

Frida lägger stor vikt vid hållbarhetsfrågor och vill inte att fina kläder bara ska bli hängande. Därför säljer hon nu vidare hos oss, så att de där fina plaggen får älskas och bäras igen. Välkommen till Fridas Zetterströms preloved - en cool del av Astrids vänner!

Lagun Swimwear

Det svenska klädmärket lanserade sin första kollektion 2016 och har under deras framgångssaga designat baddräkter och bikinis med en twist på enkelhet, lyx och bohemiska vibbar. Badkläderna har burits av flera kändisar, Yoga girl och Clara Henry för att nämna några.

Laguns badkläder produceras inte längre men deras saga lever nu vidare hos oss. I samarbete med Lagun Swimwear kan vi ge de sista exemplaren ett fortsatt liv. Exklusivt och hållbart.

JASMINE ELNADEEM

Jasmine Elnadeem är en kreativ tjej från Egypten som sedan några år tillbaka är bosatt i Stockholm. Jasmine delar på sin Instagram och blogg med sig av sin aktiva livsstil. Hon inspirerar inom områden som träning, skönhet och mat såväl som resor och upplevelser. Vi är superglada att få sälja hennes preloved-kläder hos oss. Det är sportigt, hippt, coolt och ungdomligt. Här hittar du mycket träningskläder samt många godbitar från bla.a. Zara och H&M. Storlekar från XS-M. Välkommen in till Jasmines preloved!

PENNY PARNEVIK MURRAY

Det går inte annat än att älska Penny. Hon är en fantastisk glädjespridare med stort hjärta och energi som smittar av sig! I Pennys preloved-rum hos oss finns urvuxna barnkläder från Atticus och Pebble, men också utsorterade plagg från Pennys egna garderob. Vi lovar fin och modern second hand, välkommen in!

Pennys del av försäljningarna (dvs 40% av försäljningspriset) skänks till Röda korset och deras arbete att hjälpa utsatta människor runt om i världen.

@tinytherns

@tinytherns är Instagramkontot som drivs av Patricia Thern. Här skildrar hon sin vardag från sitt drömhus på Lidingö, och alltid tillsammans med sina fyra barn som är mellan 0-10 år. Att Patricia tidigare arbetat som fotograf märks tydligt i de fantastiskt skarpa och klara bilderna. Barnen växer snabbt och hon hoppas nu att alla urvuxna barnkläder hittar nya hem.

HEMMA HOS AUGUST

Influencern Anna Lång driver det inspirerande instagramkontot @hemmahosaugust där hon bjuder på fantastisk inredning men också lite av varje från livet med sin man och två barn August och Elsie. Anna har nu rensat i garderoberna och säljer plagg hon själv inte längre använder och kläder som barnen vuxit ut. Här finns mycket fint att upptäcka och flera guldkorn!

Fanny Persson Skoog

@Fannypersson driver ett inspirerande Instagramkonto där hon delar med sig av sin vardag och intressen inom mode och resor. Fanny har rensat i sin och 2-åriga dottern Mollys garderob och säljer coola och moderiktiga second hand-fynd i superfint skick hos oss.

JOSEFIN NETZ

Hon är influencern som med sitt magiska instagramkonto inspirerar oss med fantastisk inredning. Liksom hennes hem går Josefins rum hos oss i jordnära färger och en mix av märken.

Förutom kläder, skor och somriga väskor bjuds det på fina inredningsdetaljer som är redo för ett nytt hem!