Laddar...
Astrids vännerAstrids vänner

Våra vänner

Shoppa hållbart utifrån stil från våra stylist- och influencervänner

FRIDA ZETTERSTRÖM

Frida är en välkänd stylist och modeexpert som komponerar outfits och tipsar om de senaste modetrenderna. Ni har säkert sett henne på Nyhetsmorgon eller hört henne på radio. Hon är en stor inspiratör och möter livet med ett leende!

Frida lägger stor vikt vid hållbarhetsfrågor och vill inte att fina kläder bara ska bli hängande. Därför säljer hon nu vidare hos oss, så att de där fina plaggen får älskas och bäras igen. Välkommen till Fridas Zetterströms preloved - en cool del av Astrids vänner!

Lagun Swimwear

Det svenska klädmärket lanserade sin första kollektion 2016 och har under deras framgångssaga designat baddräkter och bikinis med en twist på enkelhet, lyx och bohemiska vibbar. Badkläderna har burits av flera kändisar, Yoga girl och Clara Henry för att nämna några.

Laguns badkläder produceras inte längre men deras saga lever nu vidare hos oss. I samarbete med Lagun Swimwear kan vi ge de sista exemplaren ett fortsatt liv. Exklusivt och hållbart.

PAMELA BELLAFESTA

Pamela Bellafesta har lång erfarenhet inom modebranschen, som modebloggare, stylistjobb inom TV och som modechef på tidningarna King och Metro mode.

För Pamela är hållbarhet viktigt. Själv jobbar hon endast med kläder som hon vet fungerar, med färre plagg och en minimal färgskala. Hos oss på Astrids vänner säljer Pamela guldkorn från hennes barns garderober, plagg som hon hoppas får återälskas och vara med om nya lekfulla äventyr!

@tinytherns

@tinytherns är Instagramkontot som drivs av Patricia Thern. Här skildrar hon sin vardag från sitt drömhus på Lidingö, och alltid tillsammans med sina fyra barn som är mellan 0-10 år. Att Patricia tidigare arbetat som fotograf märks tydligt i de fantastiskt skarpa och klara bilderna. Barnen växer snabbt och hon hoppas nu att alla urvuxna barnkläder hittar nya hem.

ISABELLE HÅWI

Isabelle Håwi är en omtyckt svensk stylist, influencer och mamma. Hon har satt ihop outfits och stylat allt ifrån artister till programledare på folkkära program som melodifestivalen och Allsång på Skansen samt Nobel banketten.

Hos oss på Astrids vänner har Isabelle samlat kläder från sitt jobb, sig själv samt urvuxna kläder från hennes två barn. Välkommen till ett rum med hög stilfaktor!

VALENTINA CARLI

Valentina Carli är smyckesdesigner och keramiker från Värmdö. Hon brinner för det kreativa och skapar både fantastisk keramik och otroliga silversmycken. Hennes ringar, örhängen och hängsmycken är alla i äkta silver, helt handgjort och unika. Många av Valentinas smycken får detaljer av sten eller strandglas. Vi efterfrågade såklart smycken i återvunnet silver vilket merparten av Valentinas smycken är gjort av.

Hennes ateljé ligger i de gamla porslinskvarteren i Gustavsbergs hamn. Några hundra meter därifrån ligger vår butik där du kan köpa Valentinas smycken och utvald keramik gjord av återvunnen lera.

Virvel - sample sale

@virvelkids gör lekvänliga ytterkläder till små naturälskare på upptäcksfärd. Ytterkläder för alla väder, i hög kvalitet men till ett rimligt pris.

Hos oss på Astrids vänner kan du nu fynda Virvels pre-production prover till 60% rabatt. Dvs kläderna kan ha mindre skillnader mot hur produktionen sen blev men kvalitet, tryck och färg är korrekt. Välkommen att fynda allt ifrån vinteroveraller och fodrade regnställ till skaljackor och skalbyxor!

MEG AUDREY

Megaudrey är en fantastisk hälsoinspiratör! Hon brinner för holistisk hälsa, ger behandlingar på Oh la moon samt leder yoga- och träningsklasser. Med rötter från Australien bor hon numera med sin man och två tjejer i Stockholm. Hennes flöde på Instagram är peppande och inspirerar till ett aktivt och balanserat liv. Meg har nu rensat garderoben på vår- och sommarkläder. Kläderna går åt det moderna och bohemiska hållet och storlekarna är främst i XS-S. Välkommen in och fynda!

JULIA STRIDH

Julia jobbar som modestylist och kreativ konsult. Hon bor med sin man och två tjejer på Södermalm i Stockholm och bloggar på thewayweplay.se Hennes flöden är alltid inspirerande och handlar om mode, skönhet och inredning

Hos oss säljer Julia en stilsäker och cool mix av mode för barn och dam. Mycket som Julia använt i sitt jobb men också preloved från henne själv och döttrarna.

JASMINE ELNADEEM

Jasmine Elnadeem är en kreativ tjej från Egypten som sedan några år tillbaka är bosatt i Stockholm. Jasmine delar på sin Instagram och blogg med sig av sin aktiva livsstil. Hon inspirerar inom områden som träning, skönhet och mat såväl som resor och upplevelser. Vi är superglada att få sälja hennes preloved-kläder hos oss. Det är sportigt, hippt, coolt och ungdomligt. Här hittar du mycket träningskläder samt många godbitar från bla.a. Zara och H&M. Storlekar från XS-M. Välkommen in till Jasmines preloved!

PENNY PARNEVIK MURRAY

Det går inte annat än att älska Penny. Hon är en fantastisk glädjespridare med stort hjärta och energi som smittar av sig! I Pennys preloved-rum hos oss finns urvuxna barnkläder från Atticus och Pebble, men också utsorterade plagg från Pennys egna garderob. Vi lovar fin och modern second hand, välkommen in!

Pennys del av försäljningarna (dvs 40% av försäljningspriset) skänks till Röda korset och deras arbete att hjälpa utsatta människor runt om i världen.