Laddar...
Astrids vännerAstrids vänner

Astrids vänner

Our story

Astrids vänner grundades i början av 2021 med idén att göra modern second hand, tillgängligt, enkelt och inspirerande! Trots att det idag finns ett stort utbud av second hand och återbruk generellt, upplevde vi att merparten ändå lockas till de fina butikerna med nyproducerade kläder, skor och accessoarer. Egentligen tror vi att många vill handla mer hållbart, men att man trots det ändå dras till det nyproducerade. Kanske med anledning av enkelheten, och att  shoppingupplevelsen är en annan? Det är här idén föddes.

Vi på Astrids vänner brinner för hållbarhet och återälskat mode. Vi vill att fler ska upptäcka det enkla och roliga med att konsumera mode på ett hållbart sätt. För hur ekologisk en ny tröja än må vara är tillverkningen av kläder och skor en stor belastning på klimat och miljö. Vi måste börja se det lilla i det stora och återbruka mer, laga mer och vårda våra kläder och skor oftare, för att vår framtid ska bli så grön som vi alla önskar den. Är du orolig för att inte hitta trendiga kläder second hand? Då kan vi lugna dig, för det finns så mycket, och så fin second hand idag, mycket som som är helt nytt.

Vi tar emot och säljer utvalt, modernt och aktuellt mode för dam, barn och baby. Kläder, skor och accessoarer i mycket fint skick som är redo att återälskas. Förutom mode säljer vi också några favoriter inom klädvård, då hållbarhet också handlar om att ta hand om det vi har.

Bli vår vän du också! För att grönt mode är snällt mode. För dig, din plånbok och vår planet. #varannansecondhand minst. 

Kontakta oss

info@astridsvanner.se